Sticlă printată bucătărie

Bucatarii cu sticla printata sau vopsita la comanda


 Sticla printata sau colorata (1 singura culoare) pe toata zona de bucatarie intre corpurile mobilierului.

Îmbunătățește estetica bucătăriei tale și protejează suprafața cu sticla imprimată de calitate superioară. Designurile elegante adaugă un element decorativ, iar rezistența la pete și lovituri fac din această sticlă o alegere practică și durabilă pentru spațiul tău de gătit. Transformă-ți bucătăria într-un spațiu mai rafinat și funcțional cu ajutorul sticlei imprimate.

Pe langa modelele prezentate putem imprima pe sticla bucatariei orice imagine din catalogul nostru. Venim in ajutorul dumneavoastra si cu montajul acesteia. Masurile acestora vor fi facute cu precizie de catre personalul nostru.

 Daca doriti sticla printata trebuie sa alegeti o imagine din catalogul nostru pentru care veti primi ulterior o grafica inainte de a fi imprimata sau doar sticla colorata/vopsita (paletar RAL) noi va putem ajuta.

 

 Montajul se poate executa atat peste faianta deja montata, nefiind necesara demontarea acesteia sau si in bucatarii fara mobila de bucatarie montata.

 Folosim doar sticla securizata si termorezistenta.

 Printre avantajele placarii peretilor cu sticla printata securizata si termorezistenta se numara impactul vizual placut, curatare foarte usoara a peretilor, rezistenta la caldura.

 Placarea zonei de lucru in bucatarie cu panou antistropi in dreptul blatului, braul placat cu sticla imprimata reprezinta personalizarea dupa bunul plac.

CERE O OFERTA PERSONALIZATA - 0746.800.472


Inapoi