Despre noi

 

SC Glass Design Concept SRL foloseste experienta acumulata pentru a le oferi clientilor nostri solutii pentru compartimentari interioare si pereti despartitori din sticla de cea mai buna calitate, indeplinind cele mai elaborate solicitari.

Venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii personalizate pentru amenajarea spatiilor interioare si exterioare, pe baza experientei acumulate in peste 8 ani de activitate in acest domeniu.

Principala preocupare a echipei este sa ofere produse si servicii de calitate superioara, avand in acelasi timp un design modern. Oferim consultanta fiecarui client pentru alegerea solutiei optime, atat in privinta accesoriilor folosite, a sticlei, dar si a design-ului produsului executat.

Lucrarile noastre se remarca printr-o foarte buna executie si o atentie sporita acordata detaliilor. Aceste aspecte ne-au permis sa efectuam lucrari cu o complexitate din ce in ce mai mare.

 

Da, suntem bucuroși să vă informăm că oferim livrare în toată țara pentru produsele noastre, inclusiv pentru paravanele de duș din sticlă securizată. Mai mult decât atât, fiecare livrare este însoțită de instrucțiuni de montaj clare și accesibile, pentru a vă facilita instalarea produsului în confortul propriei locuințe.

 

Asigurăm o ambalare atentă și sigură a paravanelor de duș, iar instrucțiunile noastre cuprind pași detaliați și ilustrații, ghidându-vă pas cu pas în procesul de montaj. Aceasta vă oferă o experiență simplă și fără complicații, permițându-vă să vă bucurați rapid de noul dvs. paravan de duș.

 

Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență în timpul procesului de instalare, echipa noastră de suport este disponibilă pentru a vă ajuta. Vă mulțumim pentru alegerea produselor noastre, și suntem aici pentru a vă oferi o experiență convenabilă și satisfăcătoare.