Inchideri terase si balcoane cu sticla

Inchideri terase si balcoane cu sticla glisanta. Sistemele pentru inchidere cu geamuri glisante, prelungesc in mod armonios spatiul interior catre exterior si permit soarelui sa intre in casa dumneavoastra, creand iluzia ca va aflati inca sub cerul liber, putand avea un spatiu liber vara si un spatiu protejat iarna pentru a va bucura tot anul de terasa dumneavoastra.

Inchideri cugeamuri glisante sunt un produs adaptabil cerintelor actuale arhitecturale de a nu modifica fatadele cladirilor, prin transparenta acestui sistem ce oferta protectie la intemperii, luminozitate si usurinta in utilizare.

Pentru a putea face o oferta de pret a balconului sau terasei din sticla sunt importante dimensiunile si tipul de sticla folosit. Înainte de a realiza o inchidere cu sticla puteti profita de asistenta telefonica gratuita.

 

Pentru a putea face o oferta de pret a balconului sau terasei din sticla sunt importante dimensiunile si tipul de sticla folosit. Înainte de a realiza o inchidere cu sticla puteti profita de asistenta telefonica gratuita.

 

Ce este inchiderea balconului cu sticla?

Inainte de a discuta pretul unui balcon inchis cu sticla. Ce face un balcon inchis cu sticlă? Să dăm răspunsuri la întrebări precum de ce ar trebui să am un balcon de sticlă...

Ce este un balcon inchis cu sticlă glisantă?  Este un set de sisteme concepute pentru a permite deplasarea corectă a structurii de sticlă, deschiderea și plierea acestora. Compania noastra,  presteaza servicii in domeniul confecționării si instalării sistemelor din sticla pliabile. 

De ce ar trebui să folosesc sistemul de inchidere a balconului cu sticlă?

Sistemele de inchidere cu sticlă sunt solutia ideala pentru a face casele si locurile de munca mai moderne si mai eficiente. 

 

Beneficiile balconului din sticla

  • Balconul din sticlă este ajutorul tău cel mai mare in tranzițiile sezoniere.
  • Îți poți folosi balconul în siguranță în 4 sezoane.
  • Mai ales iarna, factura ta la gaze naturale este mult redusă datorită economisirii căldurii.
  • Puteți mări spațiul casei dumneavoastra in sezonul rece.
  • Mai multă lumină în casă și la locul de muncă.

Balconul pliabil din sticla este foarte util. Vă protejează de facturile mari la gaze naturale, în special în timpul sezonului rece, permițându-vă să vă bucurați de o casă răcoroasă vara și de o casă caldă iarna.

 

Pret avantajos.

Prima prioritate pentru noi este satisfacția prețioșilor noștri clienți prin produse de calitate si cel mai avantajos preț de pe piață.

 

Avantajele Sticlei Pliabile


Deoarece balconul din sticlă este aplicat pe sisteme de șine, îl puteți deschide și închide după cum doriți. Prin urmare, puteți fi protejat de condițiile meteorologice nefavorabile precum zăpada, iarna, ploaie, vânt.

Balconul din sticlă acționează ca o punte decorativă între locuința ta și balconul cu poziția sa estetică.

Oferă posibilitatea de a vă folosi balconul în toate anotimpurile.

Vă puteți bucura de priveliște.

Adaugă o valoare estetică balconului tău atât din exterior, cât și din interior.

 

 

Avanatajele Sticlei Glisante

Sisteme glisante din sticla sunt foarte estetice si permit o utilizare ușoară fara a ingusta spațiul, te poti bucura de terasa sau balcon in toate anotimpurile.


Deoarece terasa închisă cu sticlă este aplicat ca sistem de mișcare glisant, îl puteți deschide și închide după cum doriți. Prin urmare, puteți fi protejat de condițiile meteorologice nefavorabile precum zăpada, iarna, ploaie, vânt.

Terasa inchisă cu sticlă acționează ca o punte decorativă între locuința ta și balcon.

Oferă posibilitatea de a vă folosi terasa în toate anotimpurile.

Vă puteți bucura de priveliște.

Adaugă o valoare estetică terasei tale atât din exterior, cât și din interior.

 

CERE O OFERTA PERSONALIZATA 0746.800.472


Inapoi