Gradini de iarna

"Gradina de iarna" este  un spatiu de locuit, cu pereti si tavan de sticla, o extensie  cu aspect de sera  pentru diverse spatii . 
      O gradina de iarna mareste spatiul de locuit, deci poate fi folosita cu mare succes si pentru extinderea spatiului  la restaurante, pensiuni, moteluri, spa-uri.

Glass Design produce, asambleaza, transporta si monteaza gradina dvs. de iarna, fiecare varianta de gradina de iarna sau asa zisa sera incalzita fiind produsa individual, dupa dimensiunile necesare, modelul ales si adaptata armonios fiecarui stil de locuinta. 

O grădină de iarnă oferă lumina maximă şi o extindere armonioasă şi utilă a spaţiului de locuit. O serie de modele diferite de acoperiş subliniaza diversitatea de opţiuni disponibile. Toate sistemele de acoperis grădină de iarnă pot fi combinate cu cele brevetate usi de sticla pliante - maximizam fereastra ta la lumea exterioară şi consolidam apropierea dumneavoastră de natura.

Pentru sistemul dvs., puteţi alege între aluminiu şi lemn / aluminiu. Acest lucru vă permite să includeti propriul stil individual. Este de la sine înţeles că tot lemnul este certificat şi provine din surse durabile şi gestionate!

Inapoi