Perete cu apa curgatoare

Curgerea apei asigura un mediu benefic in spatiul in care locuiti, astfel cu ajutorul fantani de perete cu apa curgatoare puteti obtine un mediu mai sanatos, prosper (din punct de vedere Feng Shui) , unic datorita modului de decorare.

De ce sa aleg fantana de perete cu apa curgatoare:

  Sunetul natural al apei creat de fantana de perete cu apa curgatoare are un efect relaxant , reducând anxietatea, depresia. Suprafata mare a fantanii pe care se formeaza pelicula de apa capteaza particulele de praf, improspatand si purificand aerul, puteti folosi fatana de perete cu apa curgatoare si pentru aromoterapie: adaugati doua-trei picaturi de ulei parfumat in apa si mirosul placut va ramane in camera mult timp.

   Prin amplasarea fantanii de perete cu apa curgatoare în casa dvs sau diverse spaţii publice, birouri, recepţii, zone de aşteptare, cluburi, baruri, cafenele sau în cadrul anumitor evenimente, fantana de perete cu apa curgatoare va deveni un punct de atractie si admiratie pentru vizitatori

Fantana de perete cu apa curgatoare - element FENG SHUI

    In arta feng shui, Apa este cel mai puternic element pentru activarea sectorului prosperitatii sau al sanatatii . Fantana de perete cu apa curgatoare trebuie asezata in anumite sectoare din incapere ce corespund elementului apa.

   Feng shui este o practica chinezeasca ce are la baza diverse principii de amenajare a spatiului in care locuim, in functie de pozitionarea lucrurilor, de culorile si materialele folosite,se poate creea un echilibru benefic pe toate planurile : financiar, sanatate, spiritual.

Efectele benefice ale decoratiunilor fantani de perete cu apa curgatoare

   Pe lângă aspectul calmant al fantanilor de perete cu apa curgatoare, acestea pot avea efecte deosebit de benefice si pentru sanatatea noastra. Fantana de perete cu apa curgatoare formeaza ioni negativi, cunoscuţi pentru impactul pozitiv pe care îl au asupra sănătăţii, stării de spirit şi nivelului de energie. Ionii negativi din aer neutralizeaza în mod natural ionii pozitivi din aer, produşi de aparatele electronice, ajutand în acelaşi timp la creşterea nivelui de serotonină din creier.

Avantaje importante

   Fantana de perete cu apa curgatoare se poate personaliza cu imaginea, logo sau orice alt ceva, prin iluminarea , ofera un plus de originalitate spatiului în care se afla fantana.

Aplicatii fantana de perete cu apa curgatoare

- perete despartitor
- in zone de asteptare,

- in cabinete terapeutice
- in show-room-uri, restaurante, pizzerii, baruri, cafenele, locuri publice
- in cadrul receptiilor de hotel, pensiune sau sediu de firma

   Fantana de perete cu apa curgatoare este ideala ca decoratiune interioara pentru : living, bar, club, restaurant, sediu firma, cabinet terapeutic, salon relaxare, spa etc unde va crea un punct de interes major si un mediu plin de dinamism pentru vizitatori sau posibili clienti.

Inapoi